HZ University
In het studiesemester 2012 wisselden HZ studenten van de opleiding communicatie en de adviseurs van Stichting Gilde Walcheren (SGW) van rol. De studenten adviseerden de stichting over hun promotie en ontwierpen de Gilde folder uit 2013.

Persbericht
Middelburg, 15 maart 2012
HZ-studenten en Stichting Gilde Walcheren wisselen van rol

Afgelopen studiesemester wisselden HZ studenten van de opleiding communicatie en de adviseurs van Stichting Gilde Walcheren (SGW) van rol. De studenten adviseerden de stichting over hun promotie en maakten een nieuwe folder voor hen. Een bijzondere ervaring, want normaliter geven de adviseurs van SGW uiteenlopende adviezen aan mensen op Walcheren die daar behoefte aan hebben. De nieuwe folder wordt komende week huis-aan-huis bezorgd.

Vorige zomer klopten de bestuursleden van SGW aan bij de opleiding communicatie van de HZ. Zij waren op zoek naar een paar studenten die konden helpen bij het promoten van de adviseursdiensten van de stichting. Hun vermoeden werd bevestigd. Uit een klein onderzoek bleek dat nog lang niet alle mensen op Walcheren van het bestaan van de stichting af wisten. Jammer, want de stichting geeft belangeloos advies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van belastingaangifte tot verbouwingen; van computers tot juridische zaken. De studenten gingen vervolgens aan de slag met een promotieplan voor SGW. Zij ontwikkelden een nieuwe folder en gaven advies over een doelgroepgerichte benadering.

 
Samenwerking enkele SGW Bestuursleden en de HZ University studenten in 2012

  De Gilde folder die destijds is ontworpen

 


  Naar de beginpagina ...Copyrights Stichting Gilde Walcheren - realisatie en vormgeving:  www.LunVisie.nl  20171010