Over Stichting Gilde Walcheren
Het Gilde is een vrijwilligersorganisatie met adviseurs op verschillende vakgebieden. Onze vrijwilligers zijn mensen die anderen willen laten profiteren van hun kennis en ervaring die ze hebben opgedaan tijdens hun loopbaan. Het Gilde verstrekt adviezen en is geen klusbedrijf. Indien gewenst zijn onze adviseurs bereid u thuis of op lokatie te bezoeken om een adviesaanvraag beter te kunnen beoordelen.

Website
Onze site is ontworpen om zonder "toeters en bellen en onnodige reclame" snel te kunnen vinden wat u zoekt.
Een klik op het logo bovenaan elke pagina brengt u terug naar de begin pagina.


  Direct naar het complete overzicht ...

Kosten
Telefonisch advies of per e-mail kost u helemaal niets. Als u wilt dat er een adviseur op lokatie (aan huis) komt, dan rekenen wij hiervoor € 5,00 voor de Gildekas en € 0,28 per gereden kilometer. Lezingen en demonstraties kosten € 10,00 plus de kilometervergoeding.

Wie komen in aanmerking?
De Stichting Gilde Walcheren stelt haar diensten uitsluitend ter beschikking aan particulieren.Belastingaangifte
Het Gilde biedt hulp bij de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting aan mensen die hier zelf niet toe in staat zijn. Het Gilde kan ook mensen doorverwijzen naar een belastingconsulent. Voor de hulp bij uw belastingaangifte blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste gegevens.

Computer advies
Het Gilde kan hulp bieden aan particulieren met computer problemen. Indien u computer- advies of hulp aanvraagt blijft u zelf verantwoordelijk voor het behoud van uw persoonlijke informatie. Wij adviseren om altijd een kopie te maken van uw waardevolle bestanden op een extern medium. Het Gilde is niet aansprakelijk voor eventueel dataverlies bij herstelwerkzaamheden. De adviseur zal ongeveer één uur tijd besteden om u bij problemen met computer, tablet of smartphone verder op weg te kunnen helpen. Uitgebreide informatie over de servicevoorwaarden kunt u vinden op de pagina "Servicevoorwaarden", zie verderop ...

Lezingen en presentaties
Enkele Gildeadviseurs geven ook lezingen of presentaties. U kunt dit altijd navragen via ons e-mail adres of telefonisch.

Samenspraak en "het begint met taal"
Bij SamenSpraak leren onze adviseurs anderstaligen beter Nederlands spreken. Dit taal-en integratieproject brengt Nederlanders en anderstaligen samen om de Nederlandse taal en elkaars cultuur beter te leren kennen. Gilde SamenSpraak is aangesloten bij de landelijke koepel voor non-formele
Taalondersteuning aan anderstaligen: "het begint met taal".

Evenementen
Het Gilde Walcheren kunt u tegenkomen op markten braderieën en evenementen op Walcheren. Op de Open Dagen kunt u zelf zien wat het Gilde Walcheren u allemaal kan bieden.

HZ University
In het studie-semester 2012 wisselden HZ studenten van de opleiding communicatie en de adviseurs van Stichting Gilde Walcheren van rol. De studenten adviseerden ons met hun afstudeerproject en maakten het ontwerp voor de Gilde folder 2012.

Gilde Nederland
Ons Gilde werkt in principe binnen het gebied Walcheren in Zeeland. Voor andere gebieden in Nederland kunt u het Gilde Nederland benaderen om er achter te kunnen komen of in het gewenste gebied ook een afdeling van een Gilde actief is. Het Gilde Nederland geeft ondersteuning aan alle aangesloten Gilden.

Zelf adviseren?
Vrijwilliger bij het Gilde? Als u denkt anderen te kunnen helpen met uw kennis en ervaring, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden binnen de Stichting Gilde Walcheren. Het Gilde kan adviseurs gebruiken, met name op het gebied van Apple computers en tuinonderhoud. Indien u belangstelling hebt voor een adviserende functie of u wilt meer informatie hierover, laat het ons dan weten.

De Gilde Walcheren Nieuwsbrief
Mocht u geïnteresseerd zijn in het wel- en wee van onze stichting dan is het mogelijk om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief van de Stichting Gilde Walcheren wordt eens per kwartaal uitgegeven. (graag per e-mail aan- of afmelden)

Overzicht Website Gilde Walcheren

  Folder van het Gilde Walcheren

  Service pagina

  Samenspraak & het begint met taal

  Nieuwsbrief Gilde Walcheren

  Afstudeer project HZ University

  Foto album van het 25 jarig Gilde jubileum

  Contact pagina

  Cookie beleid

  Disclaimer

  Servicevoorwaarden

  Gilde Nederland

  Naar de beginpagina ...

Onze subsidiegevers zijn ...

Gemeente Middelburg
Gemeente Vlissingen
Gemeente Veere

Onze ondersteuners zijn ...

Stichting Gilde Nederland
Rabobank Walcheren / Noord-Beveland

       Het Gilde doet jaarlijks mee aan de Rabobank Clubkas Campagne
Als ons werk u aanspreekt, kies dan ook voor het Gilde ...

  Naar de beginpagina ...© Copyrights Stichting Gilde Walcheren - realisatie en vormgeving:  www.LunVisie.nl  20171010