Informatie Gilde Advies

Wie zijn wij?

Gilde Advies is onderdeel van het Gilde en werkt met vrijwilligers (adviseurs) op verschillende vakgebieden. Onze adviseurs zijn mensen die anderen willen laten profiteren van hun kennis en ervaring die men heeft opgedaan tijdens de loopbaan. Het Gilde verstrekt vakkundig advies en is geen klusbedrijf.

Indien gewenst zijn onze adviseurs bereid u thuis of op locatie te bezoeken om een adviesaanvraag beter te kunnen beoordelen. U kunt een adviesaanvraag doen via de telefoon of e-mail.

Wie komen er in aanmerking?
De Stichting Gilde Walcheren stelt haar diensten uitsluitend ter beschikking aan particulieren en non-profit organisaties in het Zeeuwse servicegebied Walcheren.

Wat kost het?
Telefonisch advies is gratis. Een uitgebreid advies via e-mail of een bezoek aan huis kost u € 5,00. Reiskostenvergoeding, te betalen aan de adviseur: € 0,28 per km.
Lezingen en presentaties € 10,00 exclusief reiskostenvergoeding.

Gilde adviseur worden?
Mocht u kennis en vaardigheden bezitten op een bepaald vakgebied en u overweegt hiermee anderen te willen helpen dan is misschien het Gilde adviseurschap iets voor u? Neem gerust even contact met ons op, telefonisch of liever via ons algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en adres, uw vakgebied en eventueel uw Curriculum Vitae.

 

Stichting Gilde Walcheren

advies nodig?
wij helpen u graag verder

 Gilde Advies
Telefoon: 06 53682434

info@gildewalcheren.nl

www.gildewalcheren.nl

 Gilde SamenSpraak
telefoon: 06 83590903

taal@gildewalcheren.nl

www.hetbegintmettaal.nl


 Gilde Coach4you
Telefoon: 06 54947362

info@gildewalcheren.nl

www.gildewalcheren.nl

 Ons bankrekening nummer is NL24.RABO.0143.6544.89 t.n.v. Stichting Gilde Walcheren


De Gilde activiteiten worden mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van onze vrijwilligers; het Gildebestuur, de Coördinatoren, onze Adviseurs, Taalcoaches en natuurlijk onze subsidiegevers, Gemeente Middelburg, Gemeente Vlissingen en de Gemeente Veere. Het stelt ons in staat om velen te kunnen helpen en ondersteunen met een belangeloos advies en coaching.

 middelburg

 vlissingen

 Veere

 rabobank