Gilde informatie

Wie zijn wij?
Het Gilde is een vrijwilligersorganisatie met adviseurs en coaches op verschillende vakgebieden. Onze adviseurs/coaches zijn mensen die anderen willen laten profiteren van hun kennis en ervaring die men heeft opgedaan tijdens de loopbaan. Het Gilde verstrekt vakkundig advies (GildeAdvies) en voorziet in speciale coaching (SamenSpraak en Coach4you).
Het Gilde is geen klusbedrijf.

Gilde adviseur of coach worden?
Mocht u kennis en vaardigheden bezitten op een bepaald vakgebied en u overweegt hiermee anderen te willen helpen dan is misschien het Gilde adviseurschap iets voor u? Neem gerust even contact met ons op, telefonisch of liever via ons algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en adres, uw vakgebied en eventueel uw Curriculum Vitae.

Gilde Nieuwsbrief
Als u geïnteresseerd bent in het Gilde gebeuren dan kunt u zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief. Deze wordt eens per kwartaal via e-mail automatisch toegezonden. U kunt zich daar ook eenvoudig van afmelden door onderaan de Nieuwsbrief te klikken op “Afmelden”.

Nieuwsbrief ontvangen?
Stuur een kort berichtje met uw naam, woonplaats en e-mail adres met de woorden “aanmelden nieuwsbrief” aan het Gilde secretariaat; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opmerking: onze Nieuwsbrief wordt niet per post toegezonden.

Geschiedenis van Gilde Walcheren

Gilde Walcheren is opgericht op 3 maart 1988. Indien u bent geïnteresseerd in het ontstaan van Gilde Walcheren, neem dan even een kijkje op onze pagina over de Geschiedenis van Stichting Gilde Walcheren

Stichting Gilde Walcheren

advies nodig?
wij helpen u graag verder

 Gilde Advies
Telefoon: 06 53682434

info@gildewalcheren.nl

www.gildewalcheren.nl

 Gilde SamenSpraak
telefoon: 06 83590903

taal@gildewalcheren.nl

www.hetbegintmettaal.nl


 Gilde Coach4you
Telefoon: 06 54947362

info@gildewalcheren.nl

www.gildewalcheren.nl

 Ons bankrekening nummer is NL24.RABO.0143.6544.89 t.n.v. Stichting Gilde Walcheren


De Gilde activiteiten worden mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van onze vrijwilligers; het Gildebestuur, de Coördinatoren, onze Adviseurs, Taalcoaches en natuurlijk onze subsidiegevers, Gemeente Middelburg, Gemeente Vlissingen en de Gemeente Veere. Het stelt ons in staat om velen te kunnen helpen en ondersteunen met een belangeloos advies en coaching.

 middelburg

 vlissingen

 Veere

 rabobank